Vi fortsätter med webbeställningar och varulevereraser. P g a Covid-19 spridningsrisken tar vi inte emot besökare (gäller showroom och kontor).

T-flex

T-Flex är ett profilsystem som tillverkas på beställning och som passar för reklamväggar och mässväggar, hängande reklambärare, reklamtorn, bildväggar, mellanväggar o. dyl. Passar för användning i kontor, i butiker, på allmänna platser och på mässor. Digitaltryckt textil med silikonförstärkt kant fästs på profilen och täcker nästan hela ramen så att väggen får ett minimalistiskt, stilrent utseende.

Som tillval finns belysning, hjul, ljuddämpande paneler och mycket annat att beställa. Profilerna är av aluminium och kan beställas anodiserade eller i valfri RAL-färg.

Bildvåder till T-Flex trycks genom sublimeringstryck med vattenbaserade färger som är ofarliga för hälsan och har brandklass B1.

T-Flex-profiler finns i flera olika tjocklekar och utföranden. Nedan visas några exempel på användning. I princip är det samma produkt bakom alla exempel.

 • Ny!
  Lightbox / hängande ljusreklam
 • T-Flex Reklamkub

  Reklamkub-tygtavla med canvastryck, som vid behov kan bytas snabbt och enkelt. Kan beställas med eller utan belysning.

  Leverans: Tillverkas på beställning. V g fråga oss ang leveranstid!
 • Mässväggar med gångjärn
 • Mässvägg T-Flex

  Reklamvägg eller mässvägg med ramprofil i minimalistisk, stilren design. Måttbeställs. Kan även fås med belysning på insidan.

  Leverans: Tillverkas på beställning. V g fråga oss ang leveranstid!