Blogg


Anslagstavlor hjälper folk att hålla sig uppdaterade

Svårt att nå ut med budskap till allmänheten på grund av restriktioner för sammankomster? Även med gällande koronarestriktioner går det att dela information i byggnader på ett effektivt sätt.

19.11.2021


För att minska smittorisken bör större sammankomster undvikas och kontakten mellan människor minimeras. Detta leder till att information inte längre sprids lika lätt mellan grannarna och husinvånare och deras gäster kan missa viktiga meddelanden.

Om du måste nå ut till alla invånare är den bästa lösningen en snygg och iögonfallande anslagstavla. Vi erbjuder en rad olika anslagstavlor, informationsställ och affischramar som lämpar sig för informationsdelning. De flesta passar för väggmontering, men vi har även fristående informationsställ, t.ex. till lobbyn, och robusta anslagstavlor för utomhusbruk.

Våra anslagstavlor tillverkas i EU och har en hög finishkvalitet och snygg design. Utbudet innehåller olika modeller som passar för olika ändamål.

Skyltskåp Forte
Foto: Comdecor
Skyltskåp Slide
Foto: Comdecor

Vårt sortiment omfattar produkter med mycket olika säkerhetsnivåer. Vid valet av modell bör man alltid tänka på var tavlan ska användas. Vid val av storlek och dörr är det bra att tänka på tillgängligheten. Använd alltid produkter med rätt IP-klass för utomhusbruk.

Det är dessutom mycket viktigt att anslagstavlan passar bra in i inredningsstilen. Välj en ramprofil som passar rummet. Anslagstavlor kan beställas anodiserade eller med önskad färgnyans.

I vår katalog hittar du ett brett utbud av anslagstavlor, informationsställ och affischramar samt ett mycket varierat urval av andra kommunikationsredskap.

På beställning tillverkar vi informationsgrafik, husguider och frästa skyltar. De kan enkelt och bekvämt beställas online.


Sätt dina planer i verket:

  • korrekt leverans
  • kvalitetsprodukter
  • personlig service
  • säker beställning
  • rimliga priser
Affischramar
Foto: Comdecor

Anslagstavla skyltskap dorr
Foto: Comdecor

Dina beställningar utförs snabbt och med hög kvalitet. Vi tar hänsyn till alla dina önskemål och hjälper vid behov till med grafisk design.

Vår produktionsanläggning och vårt lager ligger i Tallinn. Tack vare effektiv logistik kan vi leverera färdigställda beställningar till din dörr inom 1 arbetsdag (med undantag för öar).

Att beställa anslagstavlor och informationsställ från oss är ett förnuftigt och säkert val.


Vi minskar vårt ekologiska fotavtryck

11.10.2022

Sedan en tid tillbaka har vi försökt minska miljöpåverkan från vår verksamhet. Några lysande projekt har vi tyvärr varit tvungna att lägga på hyllan under de två senaste åren. Dock kan vi redan tala om ett flertal lyckade förändringar.

Se närmare
Skyddsskärm i akryl till servicedisk

30.11.2021

I lokalvalet 2021 var alla vallokaler i Tallinn utrustade med våra skyddsskärmar. Dessa skärmar fräste vi ut i akrylglas. Komplett lösning som bestod av 3 delar vilka enkelt monterades ihop till en skyddsskärm i vallokalen.

Se närmare
Anslagstavlor hjälper folk att hålla sig uppdaterade

19.11.2021

Svårt att nå ut med budskap till allmänheten på grund av restriktioner för sammankomster? Även med gällande koronarestriktioner går det att dela information i byggnader på ett effektivt sätt.

Se närmare
Hur planerar man informations- och reklamkampanjer under restriktioner?

04.11.2021

En reklamkampanj kan genomföras på ett lyckat sätt även om nya restriktioner återinförs på grund av viruset.

Se närmare